GELUK, GEZONDHEID & GROEI

– SELF LOVE TALK

Het begon 3,5 jaar geleden met een passie en een behoefte.

Waarom wordt er niet meer gepraat over de waarde van zelfliefde? Over zelfcompassie en het trainen van een krachtige mindset? Waarom leer je niet over zelfliefde op school? Ik vroeg het mij jaren geleden af. Ik leerde toen een bijzondere les: de belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. Dit veranderde mijn leven. Het resultaat is dat ik gelukkiger en gezonder ben, goed voor mezelf kan zorgen en ik mijn dromen durf na te jagen. Hierdoor leef ik het leven waar ik écht gelukkig van word en durf de persoon te zijn die ik diep van binnen ben, los van de verwachtingen van anderen. Deze zelfliefde-journey begon allemaal met één belangrijke keuze: investeren in mezelf en zelfliefde. Zo ontstond de passie en de behoefte om dit met anderen te delen, want als we dit niet van jongs af aan leren op school dan moeten we het hef in eigen hand nemen. Met mijn boek Self Love Talk hoop ik je hierbij te kunnen helpen en te kunnen inspireren.

Een no-nonsense lifestyle guide voor een liefdevolle levensstijl. Zelfliefde is niet zweverig, het is vooral praktisch en waardevol. Het geeft jou de mogelijkheid om gelukkiger en gezonder te zijn en om te groeien als persoon!

In dit boek deel ik persoonlijke verhalen en kennis, maar ook toepasbare tips en oefeningen zodat je direct het verschil van meer zelfliefde in je leven kan ervaren. Alvast veel leesplezier! 

EEN KLEINE SFEERIMPRESSIE

Klik op de plaatjes om ze te vergroten!